• ONZE WINKELS

  Berden Mode,            
  Slapen Heerlen
  Dautzenbergstraat 57
  6411 LA Heerlen
  Berden Mode & Slapen
  Laurentiusplein 3
  5921 GX Venlo-Blerick
  Berden Wonen Sittard
  Industriestraat 23
  6135 KG Sittard
   
  Berden Mode Sittard
  Steenweg 12
  6131 BE Sittard
   
  Berden Wonen Venlo
  Nijmeegseweg 6
  5916 PT Venlo
   
  Berden Mode Geleen
  Raadhuisstraat 23
  6161 GB Geleen
   
   

 • GRATIS BEZORGING

  Magis Plaza - Onderdeel van Berden Wonen

  Gratis Bezorging:

  Alle producten worden gratis thuisbezorgd.


 • CONTACT

  Magis Plaza - Onderdeel van Berden Wonen

  Hoofdvestiging:

  Berden Wonen
  Nijmeegseweg 6 5918 PT Venlo
  Telefoonnummer: 077-3580668

  Magis Plaza levert u de complete Magis collectie en de Magis Me Too collectie tegen de laagste prijs. Magis Plaza is de officiële webshop, u krijgt hier vakkundig advies, uitgebreide service en ook kunt u hier verschillende showrooms vinden waar de producten van Magis zijn opgesteld.

  Bezorging:

  Alle producten worden gratis thuisbezorgd. Indien wij het artikel op voorraad hebben, streven wij naar een levering binnen 10 werkdagen.

 • BESTELINFORMATIE

  Bestellen van uw Magis Meubelen:
  Bekijk ons aanbod en zoek de meubels uit waar u het meeste interesse in heeft. Wij bieden u een mooie prijs en een snelle levering. Alle producten worden gratis thuisbezorgd.

  Bij elk product vindt u de button "Offerte Aanvragen" of "Klik hier en bestel" Het offerte formulier is zichtbaar wanneer er geen prijs is vermeldt, vul deze in en u ontvangt binnen 24 uur een mooie offerte, dit kan ook telefonisch uiteraard. Wanneer er wel een prijs is vermeldt dan kunt u het product direct online bestellen, u kunt kiezen om direct af te rekenen of achteraf te betalen via een factuur. Telefoonnummer is 077-3580668

 • HISTORIE

  Magis Plaza - Onderdeel van Berden Wonen

  Wie is Magis

  In 1976 is Magis opgericht.

  1984 was het jaar waarin de ladder genaamd Step zijn intrede deed. Dit was een project van Andres en Hiroko van Onck. In eerste instantie was het een flop, want de interieurwinkels waren geen plaats voor ladders. Ladders waren bedoeld om in doe-het-zelf zaken verkocht te worden. Maar er kwam een omslag en Step had een enorm succes. In 20 jaar tijd zijn er een miljoen ladders geproduceerd, inmiddels wordt de Step overal geïmiteerd.

  1994 was het jaar van Bottle, het eerste project van Jasper Morrison voor Magis. De Bottle gaf Magis een extra boost en won diverse design prijzen. Daarnaast verdiende de Bottle in vele designmuseums een permanente plek in de collecties zoal bij het MoMa van New York en het Victoria and Albert Museum in London. 1994 was ook het jaar van de Lyra stoel ontworpen door de Design Group Italia. Lyra heeft nooit de Compasso D'Oro of een andere designaward gewonnen en werd ook geen permanent item in de collecties van museums. Maar Lyra kwam als een echte bestseller uit de bus voor Magis.

  1996 stond in het teken van de Bombo, ontworpen door Stefano Giovannoni's, een extreem commercieel succes op internationaal gebied en nog steeds een bestseller. Tegenwoordig is de Bombo een icoon; een creatie van stijl. De Bombo wordt in grote getale nagemaakt en geïmiteerd, maar de echte Bombo blijft de echte Bombo.

  2000 was het jaar van de Air-Chair van Jasper Morrison, een technologisch geavanceerd product en de eerste single-schaal stoel in de wereld die op deze manier geproduceerd werd. Deze stoel is zonder twijfel een van de klassiekers van morgen.

 • ADVIES & SERVICE

  Magis Plaza - Onderdeel van Berden Wonen

  Hoofdvestiging:

  Berden Wonen
  Nijmeegseweg 6 5918 PT Venlo
  Telefoonnummer: 077-3580668

  Magis Plaza levert u de complete Magis collectie en de Magis Me Too collectie. Magis Plaza is de officiële webshop, u krijgt hier vakkundig advies, uitgebreide service en ook kunt u hier verschillende showrooms vinden waar de producten van Magis zijn opgesteld.


 • HOME
 
   Magis Stoelen
   Magis Tafels
   Magis Barkrukken
   Magis Kapstokken
   Magis Me TooMagis Paso Doble

Magis Paso Doble


Magis Plaza is de Officiële Webshop voor Nederland. Hier vindt u de complete collectie van Magis, ook de Magis Me Too collectie. Alle producten worden hier verkocht tegen de laagste prijs, dat komt omdat wij de laagste prijs garantie toepassen. 

Productinformatie: Magis Paso Doble

Designer: Stefano Giovannoni

Kleuren: Wit + Witte Zitting (stof) - Zwart + Zwarte Zitting (stof) - Zwart + Zwarte zitting (leder) enz. enz.  

Doordat deze stoel in veel verschillende uitvoeringen leverbaar is vernemen wij graag uw voorkeuren. Wij informeren u vervolgens over de mogelijkheden en de scherpste prijs.

Afmetingen: B 46 cm x D 56 cm x H 82 cm (zithoogte 47 cm)

Leverbaar vanaf € 352,- 

Magis Plaza is altijd te bereiken voor een passend advies of vragen op het nummer 077-3580668. Daarnaast worden alle producten van Magis Gratis Thuisbezorgd. Ook kunt u langs komen in één van onze winkels, zo kunt u het product ervaren.

Naam
Adres
Telefoonnummer
Email
Opmerkingen
 

 • Magis Plaza Berden Wonen
 • Nijmeegseweg 6
 • 5918 PT Venlo
 • +31(0)77-3580668
 • info@berden.nl
 • Waarom kopen bij ons?
 • GRATIS Thuisbezorgd
 • Prettig en eerlijk Advies
 • Uitgebreide Service
 • Altijd bereikbaar